انتخابات انجمن های علمی

۰۸ آذر ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۵ کد : ۴۳۷ اطلاعیه‌ها
امروز انتخابات انجمن های علمی برگزار می گردد.
انتخابات انجمن های علمی

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند انتخابات انجمن های علمی از طریق سیستم گلستان و به صورت غیر حضوری به مدت ۲ روز از ساعت 00:00 روز دوشنبه 8 آذر الی ساعت 23:59 روز سه شنبه 9 آذر برگزار می گردد. دانشجویان می توانند در انتخابات انجمن علمی رشته مربوط به خود و انجمن علمی بین رشته ای مهندسی نانو شرکت نمایند. لازم به ذکر است به دلیل عدم رقابتی شدن، انتخابات انجمن های علمی کامپیوتر و ریاضی برگزار نمی گردد و دانشجویان این رشته ها می توانند فقط در انتخابات انجمن علمی بین رشته ای مهندسی نانو شرکت کنند.

دانشحویان محترم در بازه زمانی فوق با ورود به صفحه کاربری خود در سیستم گلستان، می توانند در دو انتخابات مذکور شرکت نمایند و بر اساس ظرفیت مورد پذیرش اصلی هر انجمن علمی، به افراد مورد نظر رای دهند. تعداد ظرفیت مورد پذیرش اصلی انجمن های علمی شیمی و مکانیک، 7 نفر و سایر انجمن ها، 5 نفر می باشد. نحوه شرکت در نظرسنجی در فایل پیوست توضیح داده شده است.

( ۱ )